Back to top

Uitnodiging voor de tentoonstelling 'Le Perroquet' 'De Papegaai' van Marcel Broodthaers, MARCEL BROODTHAERS 'Le Perroquet' 'De Papegaai', uitnodiging (20ste eeuw)

Titel Uitnodiging voor de tentoonstelling 'Le Perroquet' 'De Papegaai' van Marcel Broodthaers, MARCEL BROODTHAERS 'Le Perroquet' 'De Papegaai'
Objectnaam uitnodiging
Objectnummer 2012.GRO0068.XXXI
Vervaardiger Marcel Broodthaers
Beschrijving Uitnodiging van de Wide White Space Gallery te Antwerpen voor de opening van de tentoonstelling van Marcel Broodthaers 'Le Perroquet' ' De Papegaai' op 19 september 1974. Deze uitnodiging bestaat uit drie kaarten die aan elkaar geniet zijn. De eerste kaart, gedrukt in zwart en rood, vermeldt de uitnodiging van de opening in Antwerpen. De tweede kaart, gedrukt in zwart, vermeldt een tentoonstelling van de Wide White Space Gallery in Brussel van oudere werken en recentere edities van Marcel Broodthaers vanaf 25 september 1974. De derde kaart, gedrukt in groen, vermeldt het nieuwe adres van de Wide White Space Gallery in Antwerpen met eveneens de afbeelding van een deel van het Antwerpse stadsplan.
Type Objecten
Datering 1974 - 1974
Periode 20ste eeuw
Afmetingen (uitnodiging) hoogte 104 mm, (uitnodiging) breedte 148 mm
Iconografie/ hoofdmotief archivalia
Copyright Lukas - Art in Flanders vzw (www.lukasweb.be) - Musea Brugge
Details Open beschrijving op
 
Collectie: Musea Brugge - Groeningemuseum

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.

We vragen je e-mailadres om je een antwoord te kunnen bezorgen.